Om oss

Odd Langdalen Frukt og Grønt er en landsdekkende grossist med nesten 60 års erfaring fra frukt- og grøntbransjen. Vi er en foretrukken kvalitets-
leverandør av frukt og grønt til storhusholdningsmarkedet, og har en vel utviklet landsdekkende distribusjon som leverer til kunder fra Kristiansand i sør, til Kirkenes i nord. Vi leverer varer engros til alle typer storkjøkken i alle segmenter fra kommuner og sykehus til Michelin restauranter.

I tillegg til frukt og grønt så har vi ett bredt sortiment på bær, sopp, urter, kolonialvarer juice og meieri. Kategoriene er i stor utvikling og sortimentet øker for hver dag. Vi jobber tett med andre leverandører, produsenter og bønder for og finne de beste råvarene i sesong til enhver tid for våre kunder. I tiden som kommer øker vi fokuset ytterligere på dette arbeidet, med bønder i hele landet for å fremheve og sikre enda bedre tilgang av lokal- og nærprodusert mat.

Vi er en betydelig importør av egne varer og har ett stort nettverk rundt om i verden med mange kvalitetsprodusenter. Dette sikrer oss meget god tilgang på alle typer varer året rundt. Ferske gode råvarer står i sterkt fokus og vi jobber hardt hver eneste dag med at kvaliteten alltid skal være høy i alle ledd. Med avdelinger rundt omkring i landet har vi en svært fleksibel og lokalt tilpasset profil, og med hovedlager og administrasjon samlet på Langhus får vi også de nødvendige synergiene og stordriftsfordelene vi trenger for å gi våre kunder de beste prisene med høyeste kvalitet. Selskapet har bygget sten for sten i mange år og vi er ydmyke og veldig glade for at flere og flere kunder viser oss tilliten.

Odd Langdalen er opptatt av å ta vår del av ansvaret for miljøet, les mer om våre tiltak rundt miljlø og bærekraft her.