Egg 63 med asparges og purreløkhollandaise

Egg 63
10 stk egg
Litt maldonsalt

Slik gjør du:
Damp eggene hele i dampovn på 63 grader i 1 time. Knekk eggene forsiktig over på et brett og ha på litt maldonsalt. Løft de varsomt over på tallerken.

Asparges og petit pois
3 bunt asparges, midten
500 g erter i belg
3 stk sjalottløk, finhakket
2 ss smør

Slik gjør du:
Kutt tynne skiver av aspargesene som toppene allerede er tatt av, ca 5 cm nedover stammen. Plukk ertene ut av belgen og hakk de i grove biter. Blank sjalottløk i smøret. Ved servering varmes alle komponenter forsiktig opp i en kasserolle og smakes til.

Tempurakuler
125 g hvetemel
50 g maisenna
3 ts bakepulver
2,5 dl Farris
3 ss rapsolje

Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene og rør sammen til en glatt smete. Ha smeten på flaske og drypp dråper i varm nøytral olje på ca 170-180 grader.